• Krakeelpolderweg 39 2613 NW DELFT
  • Regio Den Haag/Rijswijk 070 - 280 00 08
  • Regio Delft 015 - 241 10 11

Veenendaalkade 594

2547 BE Den Haag

vraagprijs €269.500

kosten koper
  • Image70 m² Wonen
  • Image2 slaapkamers
  • Image1 badkamer
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image

onder bod

Veenendaalkade 594, 2547 BE Den Haag

Kenmerken

  • Soort woning: portiekflat / appartement
  • Soort bouw: bestaande bouw
  • Bouwjaar: 1952
  • Soort dak: tentdak
  • Energielabel: C

Omschrijving

Volledig klaar voor de toekomst! Dit schitterende appartement van ca. 70 m2 welke is gelegen aan een brede kade is van top tot teen gerenoveerd, geïsoleerd en aangepast naar de toekomst.

Strak, modern, energiezuinig, kosten efficiënt, nieuw, vrij uitzicht en meer dan voldoende ruimte. Deze woorden geven exact weer wat deze woning is. U wilt dit mooie appartement echt gezien hebben!

Lees verder waarom deze energielabel C woning goedkoper wonen is dan energielabel A!

De woning is voorzien van 2/3 slaapkamers, riante woon- en eetkamer, originele schuifseparatie, volledig dubbele beglazing, visgraat vloeren, verwarming middels infrarood panelen, moderne keuken met inbouwapparatuur, modern en strak sanitair en een heerlijk buitenruimte van ca. 8 m2 op het zuidoosten.

Wonen
Zeer riante woon- eetkamer van maar liefst ca. 35 m2 welke is voorzien van visgraat vloer, zwarte hoge plinten, inbouwspots, inbouwkasten, meerdere ingebouwde infrarood panelen en de originele schuifseparatie. In de originele schouw is een sfeervolle elektrische haard verwerkt welke zowel vlammen als warmte kan produceren. Vanuit de woonkamer heeft u vrij uitzicht over de groene kade. Aan de achterzijde vanuit de eetkamer heeft u toegang tot het balkon en uitzicht over de zeer grote achtertuinen van de buren.

Koken
Naast de eetkamer treft u de gesloten keuken welke geheel is vernieuwd, Door het vervangen van de deur naar het balkon voor een stuk muur en glas is deze keuken veel praktischer ingedeeld dan hoe hij van origine was. U bent in deze moderne keuken voorzien van een houtlook werkblad met spatrand, recirculatiekap, combi-oven, vaatwasser, opstelplaats voor de wasmachine en plaats voor een vrijstaande koelkast. Verder is de keuken voorzien van inbouwspots, visgraat vloer, zwarte hoge plinten en een ingebouwd infraroodpaneel.

Slapen
In de huidige indeling beschikt de woning over 2 goed formaat slaapkamers, desgewenst is in de achterkamer (nu in gebruik als eetkamer) eenvoudig een grote derde slaapkamer te realiseren. De eerste slaapkamer (ca. 6,5 m2) bevindt zich aan de voorzijde van de woning en heeft een fraai uitzicht over de kade, inbouwspots, ingebouwd infrarood paneel, zwarte hoge plinten, visgraat vloer en een inbouwkast. Aan de achterzijde treft u de tweede slaapkamer (ca. 9,5 m2) welke u toegang geeft tot het balkon en tot de badkamer. Deze slaapkamer is eveneens voorzien van visgraat vloer, hoge zwarte plinten, ingebouwd infrarood paneel en inbouwspots.

Buiten
Vanuit de eetkamer en vanuit de slaapkamer heeft u toegang tot het aan de achterzijde, op het zuidoosten, gelegen balkon. De ligging betekend dat het balkon de gehele ochtend en nagenoeg de gehele middag in de zon staat. Het balkon is zeer goed onderhouden en voorzien van een coating en een bergkast.

Energie
Met dank aan het advies van Energie Advies aan Huis is deze woning zo ingericht dat alles draait op elektriciteit, de gasmeter is dan ook al weggehaald. Door het gebruik van de energiezuinige infrarood panelen verbruik je veel minder in € dan als er een gasgestookte cv-ketel zou hangen. Desondanks zou je met een ouderwetse gasgestookte cv-ketel energielabel A hebben gehaald. De berekeningen van het verbruik en de onderbouwing van deze uitspraak zijn uiteraard op te vragen.

Opbergen
Met dank aan het behoudt van de originele aspecten van deze woning heeft u nog steeds de beschikking over maar liefst 7 ingebouwde kasten verspreid over de woning en het balkon. Naast al deze kasten heeft u ook nog eens een berging in de onderbouw welke ca. 5 m2 is.

VvE
De woning is onderdeel van een gezonde VvE met een maandelijkse bijdrage van € 100,-.

Gedetailleerde informatie:
- Vraagprijs € 269.500,- k.k..
- Woonoppervlakte ca. 70 m2.
- Gelegen op eigen grond.
- Bouwjaar 1952.
- Verwarming middels energiezuinige infrarood panelen.
- Warm water middels elektrische boiler in eigendom.
- Volledig vernieuwde elektra: 12 groepen met 4 aardlekschakelaars.
- Volledig voorzien van dubbele beglazing in deels kunststof en deels houten kozijnen.
- Berging in de onderbouw.
- Bijdrage aan de VvE a € 100,- per maand.
- Ouderdoms-, materialen- en niet zelf bewoond clausule opgenomen.
- Oplevering in overleg, kan spoedig indien gewenst.

Interesse in deze woning? Neem dan contact op met ons kantoor voor het maken van een afspraak. Wij staan u graag te woord.

Heeft u uw huidige woning nog niet verkocht of geen idee wat u precies kunt krijgen aan hypotheek? Maak dan ook gelijk een vrijblijvende afspraak voor een waardebepaling en/of hypotheekgesprek zodat u goed geïnformeerd aan de koop van een nieuwe woning begint. Wij staan voor u klaar. Uw wensen eerst!

De gegeven informatie is met zorgvuldigheid samengesteld, aan de juistheid kunnen echter geen rechten worden ontleend. Alle verstrekte informatie moet beschouwd worden als een uitnodiging tot het doen van een voorstel of om in onderhandeling te treden.

Stel een vraag over deze woning