• Krakeelpolderweg 39 2613 NW DELFT
  • Regio Den Haag/Rijswijk 070 - 280 00 08
  • Regio Delft 015 - 241 10 11
Van Gulden Makelaardij

Uw woning verhuren in Delft, Rijswijk, Den Haag of Zoetermeer?

Heeft u er wel eens aan gedacht om uw leegstaande woning te verhuren?

Dit kan op verschillende manier voor zowel korte als lange termijn. Van Gulden Makelaardij heeft jarenlange ervaring met het verhuren van onroerend goed zoals woningen en bedrijfspanden. Het belangrijkste voor u is het snel vinden van een goede en betrouwbare huurder, dit nemen wij u geheel uit handen zodat u zeker bent dat alles goed geregeld wordt.

Voor de verhuur van uw bezit bent u bij Van Gulden Makelaardij aan het goede adres. Wij begeleiden u van A tot Z. Uw bezit, onze zorg.

Meer weten over het verhuren van uw woning of bedrijfsruimte? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij komen graag bij u bespreken wat de mogelijkheden zijn en waar u op kan letten.

Verhuur en beheer van uw woning

Het verhuren van een woning klinkt makkelijk maar hier komt vaak meer bij kijken dan men verwacht. Denk hierbij aan:

- Waar is het beste om de woning te adverteren?
- Dit is geheel afhankelijk van de woning en de bijpassende doelgroep.
- Hoe maak ik een keuze tussen alle reacties?
- Wij screenen de aanvragen op voorhand zodat wij zeker weten dat we de juiste mensen uw woning of bedrijfspand laten zien.
- Is dit wel een goede huurder?
- Om er zeker van te zijn dat degene die de woning of bedrijfsruimte graag wilt huren ook een goede huurder is verzorgen wij een persoonsonderzoek en een creditcheck. Beter het zekere voor het onzekere!
- Betaling en incheck.
- Maandelijkse huurbetaling.
- Van Gulden beheer verzorgt het innen van de huur.
- Reparaties.
- Via het huurdersportaal of telefonisch kunnen de huurders reparatieverzoeken indienen welke wij controleren en laten repareren.