• Krakeelpolderweg 39 2613 NW DELFT
  • Regio Den Haag/Rijswijk 070 - 280 00 08
  • Regio Delft 015 - 241 10 11
Van Gulden Makelaardij

Uw aankoopmakelaar in Delft!

De huidige woningmarkt is nog zelden zo hectisch geweest

Bij zowel het kopen als het verkopen van uw woning komt een hoop kijken. Wat is het huis waard? Wat zijn de regels? Waar heb ik recht op? Wat is er mogelijk? Waar moet ik beginnen? Laat Van Gulden Makelaardij jouw aankoopmakelaar of verkoopmakelaar zijn in bijvoorbeeld Delft, Den Hoorn, Schipluiden of Rijswijk en zorg ervoor dat uw verhuisplannen zo degelijk en soepel mogelijk verlopen.

Met een aankoopmakelaar in Delft sta je sterker

Bij het kopen van een huis in Delft sta je, door het inschakelen van een aankoopmakelaar van Van Gulden Makelaardij, een heel stuk sterker ten opzichte van andere bieders die geen makelaar hebben. Met een aankoopmakelaar krijg je sneller een afspraak, meer informatie en breng je een beter en sterkte bod uit op jouw droomwoning.

Waarom kiezen voor een aankoopmakelaar?

Grote kans dat het de eerste keer is dat je een huis gaat kopen in Delft of is het al vele jaren geleden. Er zijn veel nieuwe regels rondom het kopen van een woning, waar moet je beginnen? Laat je deskundig adviseren door een van onze aankoopmakelaars want je wilt toch niet voor verrassingen komen te staan!? Met een aankoopmakelaar in Delft zorg je ervoor dat je:
niet te veel voor een huis betaald;
op de hoogte bent van bekende gebreken ;
een veel grotere kans maakt op het kopen van jouw droomwoning;
weet of de V.V.E. financieel gezond is;
sterkt staat als blijkt dat er achteraf gebreken zijn of problemen tijdens de koop.

Met een aankoopmakelaar van Van Gulden Makelaardij heeft u ook profijt van het grote netwerk. Heel eenvoudig regel je via ons:

hypotheekadviseur in Delft;
taxateur;
bouwkundige inspectie;
verhuizers;
aannemers/klusjesmannen;
zonnepanelen;
energiebesparingsadvies;
en nog veel meer!